Animék

1481286287

Taboo Tattoo


12.részes

Seigi egy minden szempontból átlagos diák, leszámítva azt, hogy tehetséges harcművész és minden elesettet szándékában áll megvédeni. Egyszer aztán, mikor egy hajléktalant ment meg pár utcai huligántól, a rejtélyes férfi hálából egy tetoválást éget Seigi tenyerére. 
Mint kiderül, a tetoválás egy rendkívüli erővel rendelkező fegyver, amit többen is szeretnének megkaparintani, ezért innentől kezdve Seiginek különböző természetfeletti ellenfelekkel kell majd megküzdenie, ha életben akar maradni.
1481286059

Aoharu x Kikanjuu


12.részes

Egy csapat furcsa névvel, három teljesen különböző ember, együtt. De vajon mi sül ki ebből?
Tachibana Hotaru egy férfiruhákban járó középiskolás diáklány, akit a véletlen összehoz két különös alakkal, akikkel beneveznek az országos airsoft bajnokságra.

Tachibana Hotaru: Az igazság hőse. Senki sem marad büntetlenül, ha rajta múlik. Legjobb barátnőjét is úgy védelmezi, mint a szeme fényét. Ez mind szép és jó! Ám mi van, ha túlzott igazságérzete okozza majd a vesztét?

Matsuoka Masamune: Egy határozott, önbizalommal teli host, akit Isten pocsék névvel és még annál is pocsékabb rajzolási képességgel áldott meg. De vajon tényleg olyan határozott, mint ahogy mutatja?

Yukimura Tooru: Egy perverz mangaka, akinek a szemében Matsuoka az egyetlen, a szent. Hotaru hirtelen feltűnését nem nézi jó szemmel. Rögtön gondoskodik is róla, de nem túlzottan úgy sikerül, ahogyan akarja.

Hotaru és Matsuoka találkozása szinte már sorsszerű. A lány vonakodva bár, de csatlakozik a Toy Gun Gun-hoz, aminek természetesen Matsuoka adott nevet. A csapattal való harc alatt fokozatosan megmutatkozik Hotaru másik oldala, és végül kimutatja a foga fehérjét.
1481283015

91days


12.részes

1920-at írunk. Helyszín az Egyesült Államok, Lorel városa. Az egyik férfi neve Avilio, akinek lemészárolták az egész családját, és bosszúból meg fogja ölni a barátját. A másik férfi Nero, aki egy napon az alvilág vezére lesz, és Avilio bosszújának célpontja. A történet az elégtételig vezető 91 napot mutatja be.
1481282893

Inu x Boku SS


12.részes

Shirakiin Ririchiyo a gazdag, jómódú és tiszteletreméltó Shirakiin-ház lánya. Az egész családban ő az egyedüli, akinek youkai-vér csörgedezik az ereiben, ezért nem is kapta meg azt a szeretetet, mint a legtöbb gyermek, vagy éppen a húga. Különlegessége miatt eddigi életében főleg szolgák, cselédek vették körül, ám mindenki csak érdekekből törődött vele. Származása miatt sokan kigúnyolták, terrorizálták, de ebből kifolyólag többen meg is védték, annak reményében, hogy a ház feje viszonozza tettüket. Ririchiyo nagyon magányos volt és szánalmasnak érezte magát, ezért - hogy erősnek tűnjön - hencegett és mindenkit megbántott. Azóta egy normális kapcsolatot se tudott létrehozni senkivel. Mégis tudja, hogy ezen muszáj változtatnia. Meg kell tanulnia, hogyan építse fel önbizalmát, majd hogyan beszélgessen másokkal. 
1481198487

Kyoukai no kanata


12.részes

A történet a mai Japánban játszódik, ahol különféle szellemek, úgynevezett youmuk garázdálkodnak. Ezeket a youmukat a normál emberek nem látják, viszont ez nem mindenkire igaz, ugyanis vannak, akik ellenük harcolnak. Ők a Határőrzők, akik nem mellesleg munkájukért (függően az elfogott youmu értékétől) pénzt is kapnak. Főhőseink, Kuriyama Mirai (栗山 未来) és Kanbara Akihito (神原 秋人), akiknek életét a sors végzetesen összefonja.
1481192987

Brotherhood: Final fantasy xv


6.részes  12.perces 1.rész
2016.03.31 - 2016.09.18


1481192892

Baccano!


12.részes

A történet 1930 és 1932 között játszódik Amerikában. Habár a történet kezdete jóval régebbre vezet minket vissza, egészen 1711-ig. Innentől bonyolódnak egy kissé a dolgok, a sztori nagy odafigyelést igényel, mert folyamatosan ugrál az időben, és még inkább nehezíti a helyzetet, hogy sok szereplő van, és a történetük ebben a három évben kapcsolódik valahol és az 1711-ben történtekkel.

Ugyan Amerikában vagyunk, de az olasz maffia uralja az utcákat. Leszámolások, utcai fegyveres harcok és maffia családok. Ez mind egy egyszerű gengszteres anime kellékei, de itt többről van szó... néhány szereplőnk nem igazán hajlandó meghalni egy-két golyótól. Halhatatlanok? Lehetséges ilyesmi? Ha igen, mégis hogyan? A történet egyik felében megismerhetünk két nem egészen normális tolvajt, Isaacot és Miriat (bár ők kötik talán össze az összes szálat ebben a történetben, szóval ők nagyjából mindenhol ott vannak). A Camorra maffia családból Firo Prochainezo-t és Maiza Avaro-t. A Camorra család hű barátait, Luck Gandor-t és testvéreit.

Egy másik szál, ami 1931-ben játszódik, a "Flying Possyfoot-on" (Repülő Csendes járat), amivel Isaac és Miria elindul, hogy meglátogassa barátait New Yorkban. Itt a vonaton különös dolgok vannak készülőben, két család készül összecsapni. A Russo család (fehér öltönyben) és a Lamures család (fekete öltönyben). De Jacuzzi és Nice barátaikkal együtt megpróbálják megállítani Lamuresék tervét. Közben egy 10 év körüli fiú, Czeslaw Meyer is belekeveredik ebbe a zűrzavarba. Ami még félelmetesebbé teszi az utazást, hogy elmondanak egy történetet a "Rail tracer-ről", ami a szóbeszéd szerint egy szörnyeteg, és ha elmondod ezt a történetet egy vonaton, akkor eljön és mindenki el fog tűnni. Vajon tényleg csak szóbeszéd?

A harmadik szál lényegében 1932-ben történik, Eve már jó ideje keresi testvérét, Dallas Genoardot, de mind hiába. Az információs irodák sem tudnak segíteni neki, és úgy néz ki, hogy nem csak ő érdeklődik a holléte iránt, ugyanis a maffia is keresi a bátyját.
1481192486

Joker game


12.részes

1937-ben járunk, a 2. világháború kirobbanása előtt. A Japán Birodalmi Hadsereg tisztje, Yuuki alezredes ekkor hozza létre a hírszerzéssel foglalkozó D ügynökséget, míg a felsőbb vezetés Sakuma hadnagyot bízza meg azzal, hogy felügyelje az egység működését. Yuuki a társadalom minden területéről szervez be embereket, és egy olyan alakulatot állít fel belőlük, amely a külső és a belső ellenséggel szemben egyaránt bevethető.

- 1 - - 2 - - 3 - - 4 - - 5 - - 6 - - 7 - - 8 -